zondag 2 juni 2013

Cynthia Beauty

Waarschijnlijk heb je al eens over het boek gelezen of hem ergens voorbij zien komen; het beautyboek van Cynthia. Misschien heb je hem zelfs wel thuis. Cynthia is van missligloss.nl , een bekend beautyblog in nederland. In het boek legt ze vooral uit hoe je je huid goed schoon kunt houden en je make-up mooi aan kunt brengen. Ze verteld ze ook nog wat over haarzelf, wat ik persoonlijk leuk vind om te lezen.Het boek is erg overzichtelijk ingedeeld in hoofdstukken. Qua indeling lijkt het op het boek Style van Lauren Conrad, misschien kennen jullie dit boek ook wel. Een hoofdstuk heet bijvoorbeeld "Tools" en daar staat dan alles in over kwasten enzo. Eerst verteld ze over hoe haar blog eigenlijk is ontstaan, waarna ze uitgebreid verteld over hoe je je huid het best schoon kunt maken en je daarna allemaal tips & tricks leert over make-up. Ze wilt je eigenlijk een echte 'beauty-lover' maken, haha. Op de laatste pagina staat ook nog eens een kortingscode voor haar site, heel leuk!
Ik vind het boek erg leuk en leerzaam. Ik heb bijvoorbeeld ook geleerd welke ingrediënten er vooral níét in een reinigingsproduct moeten zitten, daar let ik nu meer op. Natuurlijk wist ik sommige dingen al, maar dat is logisch. Voor als je sommige woorden niet weet als blenden en shapen, dan kun je het achterin het boek opzoeken.
Ik raadt het boek zeker aan als je nog niet veel weet over beauty of het gewoon leuk vindt om over beauty te lezen. Aangezien de prijs is het niet heel erg als je het boek niets vind. Je krijgt zeker waar voor je geld.


Het boek heeft 243 pagina's en is voor €14,95 bij de boeken winkel te koop natuurlijk.

5 opmerkingen:

 1. Ik heb haar boek ook en ben er heel blij mee! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk boek! heb zelf het boek van Lauren Conrad, dus weet niet of ik deze nog ga kopen maar ik ga zeker even kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, kende hem eigenlijk nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lijkt me een erg leuk boek :)

  BeantwoordenVerwijderen